avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CONTESTATIE executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CONTESTATIE executare silita

Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a fost 03.03.2017 la care doar eu si doamna avocat ne-am prezentat. La acel acel termen judecatoarea analizand dosarul , a intrebat-o pe avocata mea cand vrea amanare cu pronuntare si avocata a raspuns afirmativ. Totul bine , s-a stabilit ca data de 10.03.2017 sa fie si pronuntat si raspunsul la contestatia mea.
Pe data de 10 cererea mea s-a admis. . Cat mai trebuie sa astept sa imi vina decizia ( hartia) ? Mai jos va arat un rezumat al sedintei din 10.03.2017 : 10.03.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari pronuntare pt. jud.PO------
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 41---/2016 al BEJ i. Dispune întoarcerea executării silite prin restituirea către contestator a tuturor sumelor executate în dosarul de executare nr. 410--/2016 al BEJ . În temeiul art. 45 lit. f) din OUG nr. 80/2013, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe, dispune restituirea taxei de timbru aferente contestaţiei la executare în valoare de 264,86 lei. În temeiul art. 717 alin. 2 corob. cu art. 453 Cod proc. civ., obligă intimata la plata către executorul judecătoresc a sumei de 54,74 lei, reprezentând cheltuieli fotocopiere dosar. În temeiul art. 453 alin. 1 C.proc.civ., obligă intimata la plata în favoarea contestatorului a sumei de 750 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 25.11.2016.
Document: Hotarâre 12--/2017 10.03.2017.

Cu riscul sa ma repet(sa fiu penibil) , imi puteti cat mai am de asteptat pana primesc ,,HARTIA,, , decizia.?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:31, 2 Aprilie 2017
Comunicarea se va face de indata ce hotararea a fost redactata si semnata in conditiile legii,[Art.427(1)NCPC].In practica, poate dura intre o luna pana la 3-4 luni,depinde de incarcarea instantei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)