buna ziua,
in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa)
Pe portal am gasit:
16.04.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: C17
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea.
Document: Hotarâre 4302/2014 16.04.2014
iar nu am primit nimic acasa.
acum in 2017 mai exact pe 12.04.2017 s-a intentat un nou proces (cred eu cu aceeasi speta) si am gasit pe portal:
25.04.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: I04
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de executorul judecătoresc ZZZZZZ şi, în consecinţă: În temeiul art. 666 C.proc.civ., modificat prin Ordonanţa de urgenţă nr. 1/2016, încuviinţează executarea silită a titlului executoriu– Sentinţa civilă nr. 4302/16.04.2014 a Judecătoriei , aşa după cum a rămas definitivă prin neapelare, la cererea creditorului cesionar YYYYYY , împotriva debitorului AAAAA, în toate modalităţile prevăzute de lege, în vederea recuperării sumelor înscrise în titlul executoriu. Fără cale de atac. Adoptată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, data de 25.04.2017.
Document: 25.04.2017
Intrebarea mea este daca cumva se forteaza in vreun fel termenele justitiei sau cum este posibil ca dupa atata timp din 2013 pana in prezent sa nu primesc nicio instiintare sau un act oficial.... nu s-a prescris datoria respectiva? ...daca observ bine noul proces a fost intentat fix cu 4 zile inainte de a se face 3 ani de la data primei sentinte din 2014....
Intreb daca am cum sa ridic problema in castigare fata de aceasta speta si daca se merita sa contactez un avocat.
Nu este vorba despre un "nou proces", ci este vorba despre un singur proces cu cele doua faze, respectiv prima, faza de judecata (finalizata cu Sentinţa civilă nr. 4302/16.04.2014) si cea de-a doua faza, in care va aflati acum, cea a executarii silite, din care face parte si cererea de incuviintare a executarii silite. Si, DA, se merita sa contactati un avocat.
Dezinvestire ?!
rosu gheorghe
Am avut un proces cu angajatorul si am castigat in recurs.
Pentru a taragana lucrurile si nemaiavand alta cale de atac, acesta a introdus actiune de lamurire ... (vezi toată discuția)