avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie datorie/Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie datorie/Executare silita

Buna ziua,
Pe scurt problema mea este astfel: in data de 23.03.2012 am beneficiat de un credit in forma unui card de cumparaturi (Avantaj) de la Credit Europe Bank. In anul 2013 (ianuarie) am incetat sa mai platesc. La momentul Acela aveam buletinul in sectorul 3. Din 2014 m-am mutat in Bragadiru, Ilfov si datele la banca au fost actualizate. Nu am primit niciodata nicio informare la domiciliul din Bragadiru, nici macar citatie pt procesul de executare silita pe care l-am vazut intamplator astazi, acum cateva minute pe portal.
Va redau mai jos continutul:

"21.03.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: C4 CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea privind pe creditoarea SC Credit Europe Bank SA si pe debitoarea Verde Mihaela Roxana. Incuviinteaza executarea silita a debitoarei, in oricare dintre formele prevazute de lege, in baza titlului executoriu reprezentat de contract nr. 1010510/23.03.2012, pana la concurenta creantei principale, ce va fi actualizata, urmand a se adauga cheltuielile de executare silita. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica azi, 21.03.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 21.03.2017"

V-am mentionat ca datele au fost actualizate la banca pt ca dosarul de mai sus apare la Judecatoria Cornetu.

Intrebarea mea este daca mai am vreo sansa sa contest executarea silita motivand prescriptia?

Multumesc,
Mihaela.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:42, 18 Aprilie 2017
In primul rand trebuie studiate actele de la executor. Teoretic prescriptia curge de la ultima plata efectuata. Depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta ( daca nu vi s-au comunicat actele de la executor, puteti depune o cerere in vederea transmiterii acestora ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executari silite - prescriptie nicolaevdan nicolaevdan Ce inseamna asta ? Ora estimata: 08:30 Complet: 8-C -executări silite Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna 'dezinvestire'? laau laau Ce inseamna formularea: \\"Încheiere finală (dezinvestire)\\" in cadrul unei solutii de incuvintare executare silita? Tip solutie: Admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)