avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua,
In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca o parte din aceasta suma datorata a fost platita catre banca. In prezent suma datorata este de 4647.99 ( 1041.39 sunt cheltuieli de executare silita), mentionata in instiintarea primita astazi de la executor judecatoresc cu nr de dosar. Dupa o cautare pe google am gasit urmatoarele informatii despre acest dosar la judecatoria Cornetu:
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite înaintată de petentul X şi Y. Încuviinţează executarea silită prin toate formele de executare efectuată de executorul judecătoresc petent în dosarul de executare nr. /2017 împotriva debitorului C (fostă ) Alina, la cererea creditorului Management Limited in baza titlului executoriu reprezentat de Contract pentru emiterea cardului de credit nr. /5.08.2008, - pentru recuperarea creanţei de 3606,60 lei, actualizată conform titlului executoriu până la recuperarea integrală, precum şi a cheltuielilor de executare. Fara cale de atac. Data in Camera de Consiliu. Pronuntata in sedinta publica, azi, 22.05.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 22.05.2017
Va rog sa mi spuneti ce inseamna Încheiere finală (dezinvestire) sau daca exista o alta solutie, in conditiile in care de la 2500 ron sa ajuns la 4647.99 ron
Multumesc,
O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2017
gi-jane2, moderator
Singura solutie e sa faceti contestatie la executare in termen 15 zile de la primirea instiintarii de la executor , o depuneti la judecatorie. In cuprinsul ei aratati ce sume contestati ce reprezinta acele sume si motivele.
In momentul acesta mai am un credit, intrebarea este daca il pot mentiona in contestatie.
Nu are relevanta faptul ca mai aveti un credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie/executare silita MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Pe scurt problema mea este astfel: in data de 23.03.2012 am beneficiat de un credit in forma unui card de cumparaturi (Avantaj) de la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceasta solutie a instantei? Egnar Egnar Am un contract de inchiriere incheiat la circa financiara pe 6 ani, intre mine si propietarul care intre timp a vandut casa dupa 9 luni .Noul propietar ma ... (vezi toată discuția)