Buna ziua,
In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca o parte din aceasta suma datorata a fost platita catre banca. In prezent suma datorata este de 4647.99 ( 1041.39 sunt cheltuieli de executare silita), mentionata in instiintarea primita astazi de la executor judecatoresc cu nr de dosar. Dupa o cautare pe google am gasit urmatoarele informatii despre acest dosar la judecatoria Cornetu:
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite înaintată de petentul X şi Y. Încuviinţează executarea silită prin toate formele de executare efectuată de executorul judecătoresc petent în dosarul de executare nr. /2017 împotriva debitorului C (fostă ) Alina, la cererea creditorului Management Limited in baza titlului executoriu reprezentat de Contract pentru emiterea cardului de credit nr. /5.08.2008, - pentru recuperarea creanţei de 3606,60 lei, actualizată conform titlului executoriu până la recuperarea integrală, precum şi a cheltuielilor de executare. Fara cale de atac. Data in Camera de Consiliu. Pronuntata in sedinta publica, azi, 22.05.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 22.05.2017
Va rog sa mi spuneti ce inseamna Încheiere finală (dezinvestire) sau daca exista o alta solutie, in conditiile in care de la 2500 ron sa ajuns la 4647.99 ron
Multumesc,
O zi buna!
Singura solutie e sa faceti contestatie la executare in termen 15 zile de la primirea instiintarii de la executor , o depuneti la judecatorie. In cuprinsul ei aratati ce sume contestati ce reprezinta acele sume si motivele.