Este prevăzut un termen în care sa se aducă la cunoștință procesul verbal de contravenție privind circulația pe drumurile publice? Am fost luat de radarul fix în 4 august și acum ( 20 noiembrie ) mi se cere sa comunic datele conducătorului auto.
Da, cota de 1/2 ( 0.35 Ha.) vreau sa i-o transmit absolut gratis fara alte scopuri ascunse. Un mic cadou, din acest motiv doresc sa nu fie necesara prezenta fratelui la ... semnarea actului, daca e posibil. Vreau sa fie surpriza. Oricum el il munceste si, poate ii este mai de folos stiind ca e propietar pe intreaga suprafata (de 1/1). Si nu doresc sa zica nici sărut mâna și nici bogdaposte , eventual un -multumesc si o imbratisare asa cum facem de fiecare data cand ne intalnim.
In urma succesiunii (dupa tata) am dobandit cota de 1/2 dintr-o bucata de teren, cealalta jumatate (1/2) revenind unui frate al meu. Doresc sa cedez (gratuit) cota mea de 1/2 in favoarea fratelui astfel incat acesta sa detina intraga suprafata.
1. Ce forma legala trebuie sa fac, donatie, act de cedare, .... ? Ceva ce nu necesita prezenta fratelui la notar.
2. Acest act trebuie semnat si de sotia mea? Sau este recomandat a fi semnat si de ea?
Multumesc!