avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian11111

Activitate Adrian11111

Daniela SANDU a scris:

Buna ziua!

Inteleg ca dvs ati cumparat imobilul.
Daca da, atunci ar fi normal ca Banca sa accepte aceasta garantie.

Da Doamna, am cumparat imobilul.

Din pacate fara sa ma anunte, parintele meu a decis sa adauge aceasta clauza “declar cã imi rezerv dreptul de
abitatie viagerà asupra imobilului, ce face obiectul vânzarit, pe toatã
perioada vietii, farà plata chiriei” Acum cand am citi contractul am observat. Dar daca spune-ti ca pot garanta cu el atunci nu este nici o problema. Va multumesc !
Buna ziua,

Am facut un contract de vânzare-cumpărare cu clauza de abitație viagera asupra terenului si casa bătrânească. Intrebarea mea este: Daca doresc a obține un credit ipotecar pentru un apartament, pot garanta cu acesta proprietate ?
Răspuns la discuția Problema Declanșare airbaguri
Mulțumesc pentru răspuns , automobilul este un Hyundai accent 2007 , automobilul sa lovit frontal de fundul altuia , viteza de deplasare era de peste 50km/h, partea frontala a mașini este distrusă , mașina nu mai funcționează , cred ca in aceste condiții aibagul ar fi trebuit sa funcționeze, va rog sa imi spune-ți ce informații var ajuta , va mulțumesc !
Buna ziua , in urma cu câteva zile tatăl meu a avut un accident , având o viteza de peste 50 km /h si neavând timp/vizibilitate a lovit automobilul din fata , problema este ca a avut centura dar airbagurile nu au funcționat , precizez ca automobilul a fost achiziționat din reprezentanta in 2007, întrebarea mea este daca se poate face un caz de judecată pentru nefuncționarea airbagurilor?