Buna ziua, am intalinit o situatie in spital. O doamna va avea gemeni, in conditiile in care mai are o fetita de 8 luni. Am inteles ca nici ea nici sotul nu sunt incadrati in campul muncii, dar muncesc pamantul, au 15 vaci pentru care primesc printr-un program european niste bani. Exista vreo metoda prin care ca si fermier, sa ingrijitor animale sa isi plateasca cotizatiile? Inteleg ca sunt inregistrate vacutele, au impozitele la zi. Nu se sprijina agricultura si ingrijirea animalelor? Ei nu beneficiaza nici de ingrijiri medicale gratuite.
Buna ziua, am efectuat 22 zile CM pentru ingrijirea copilului bolnav si 61 ale mele. Pe adeverinta vad ca le cumuleaza, avand un total de 83 zile CM. Eu am o sarcina cu probleme, as dori sa stiu e corect sa mi se ia din cele 90 de zile pt copil, avand in vedere ca eu nu am avut nici o afectiune in cele 22, ci era a copilului. Adica eu am dreptul la 90 zile pe an minus 45 daca iau pt copil? Am nevoie sa stiu, pt ca daca intru in comisie am max 183 dreptul pe an. Multumesc
Va rog imi puteti spune in baza carei legi sau ordonante putem sa autorizam compania noastra pentru depozitare de produse alimentare nonanimale. Cineva imi daduse Ord. 57 / 2010 dar e numai pt animale. Firma noastra presteaza serivicii de depozitare containere si marfa generala si outdoor si indoor, dar pentru produsele alimentare am inteles ca avem nevoie de autorizatie de la DSV insa nu stiu ce anume trebuie facut rost si depus.