avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie depozit pentru produse nonanimale (zahar, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie depozit pentru produse nonanimale (zahar, lucerna)

Buna ziua,

Va rog imi puteti spune in baza carei legi sau ordonante putem sa autorizam compania noastra pentru depozitare de produse alimentare nonanimale. Cineva imi daduse Ord. 57 / 2010 dar e numai pt animale. Firma noastra presteaza serivicii de depozitare containere si marfa generala si outdoor si indoor, dar pentru produsele alimentare am inteles ca avem nevoie de autorizatie de la DSV insa nu stiu ce anume trebuie facut rost si depus.

Multumesc anitcipat,

Ana

Alte discuții în legătură

Controale dsv la interval de 4 luni contra unui cost de 50 lei ginan ginan Stimati domni, Poate ma ajuta cineva in a ma lamuri in urmatoarea problema: acum 1 luna am infiintat o I.I. cu obiect activitate comert cu legume -fructe si ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar? mora global mora global Salut, voi deschide o nouă companie în București care să importe produse de băuturi din Polonia și am câteva întrebări legate de autorizațiile pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)