Am fost inclus in registrul agresorilor sexuali,daca domiciliul meu se schimba,si o sa fiu domiciliat in strainatate(acolo si locuiesc de mult timp) cum se va proceda cu minunea de verificare la 3 luni ?
Martori ai faptuitorul au fost audiati,eu doar am depus plangerea in seara respectiva si a depus la dosar certificate ml ,Chitante privind costurile de ingrijire si diverse acte medicale
Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a fost facuta prin 112 apoi in aceiasi seara la politie depusa , dosarul a fost trimis la parchet dupa 2 saptamani si reintors spre cercetare,insa de atunci nici o alta veste.Avocatul mi-a spus doar ca se misca greu.....este o practica normala ?Ma ingrijoreaza sa nu se incerce vreo musamalizare.
Am primit o amenda administrativa in olanda,pentru neplata asigurari medicale,ce urmari poate avea neplata amenzi?Poate lua o turnura penala sau doar chestia cu scrisori,executori(care nu au ce recupera)etc?
Stie cineva la ce pedeapsa sa ma astept pentru ca am dat o palma la fund unei femei?Incadrarea este:artikel 246 wetboek van strafrecht,cazierul imi este imaculat..pana acum.