avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut_lz

Activitate Ionut_lz

Am fost inclus in registrul agresorilor sexuali,daca domiciliul meu se schimba,si o sa fiu domiciliat in strainatate(acolo si locuiesc de mult timp) cum se va proceda cu minunea de verificare la 3 luni ?
Martori ai faptuitorul au fost audiati,eu doar am depus plangerea in seara respectiva si a depus la dosar certificate ml ,Chitante privind costurile de ingrijire si diverse acte medicale
Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a fost facuta prin 112 apoi in aceiasi seara la politie depusa , dosarul a fost trimis la parchet dupa 2 saptamani si reintors spre cercetare,insa de atunci nici o alta veste.Avocatul mi-a spus doar ca se misca greu.....este o practica normala ?Ma ingrijoreaza sa nu se incerce vreo musamalizare.
Discuție Amenda Olanda
Am primit o amenda administrativa in olanda,pentru neplata asigurari medicale,ce urmari poate avea neplata amenzi?Poate lua o turnura penala sau doar chestia cu scrisori,executori(care nu au ce recupera)etc?
Răspuns la discuția Cod penal Olanda
Multumesc,asa imi spune toata lumea inclusiv avocatul,insa tot nu ma simt confortabil necunoscand legile si aplicarea lor aici.
Stie cineva la ce pedeapsa sa ma astept pentru ca am dat o palma la fund unei femei?Incadrarea este:artikel 246 wetboek van strafrecht,cazierul imi este imaculat..pana acum.