avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cod penal Olanda
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cod penal Olanda

Stie cineva la ce pedeapsa sa ma astept pentru ca am dat o palma la fund unei femei?Incadrarea este:artikel 246 wetboek van strafrecht,cazierul imi este imaculat..pana acum.
Cel mai recent răspuns: Ionut_lz , utilizator 19:52, 2 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 246 priveste folosirea violentei sau a unor mijloace echivalente cu violenta pentru a faptui sau a tolera contacte sexuale contrare normelor social-morale. Explicatii pe [ link extern ] /

(Folositi Google Translate daca nu intelegeti.)

Pe scurt, simpla atingere a feselor nu intra la art. 246, e nevoie de mai mult pentru a fi condamnat pentru asta. Atfel fie spus, in Olanda s-au dat pedepse cu munca in folosul comunitatii pentru incest/viol, de a si iesit scandal in Parlament pe tema asta.
Multumesc,asa imi spune toata lumea inclusiv avocatul,insa tot nu ma simt confortabil necunoscand legile si aplicarea lor aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin agresiv - metode de protectie a copilului ilvermar ilvermar Buna seara, Avem in bloc un vecin extrem de agresiv (in principal e vorba de agresiuni verbale). Jigneste oribil copiii (dar urmareste cu atentie sa nu ... (vezi toată discuția)
Amenintare continua laau laau Fostul sot m-a amenintat in cursul unei discutii telefonice pentru care nu am martori, ca 'ti se strange latul, ti-a mai ramas doar o luna' (de trait). Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoli avocat33 avocat33 nu se poate propune un proiect de lege pentru elevii care se fac vinovati de infr de lovirea si alte violente,vatamarea corporala,furtul, in scoli prin care ... (vezi toată discuția)