avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters411568

Activitate ContSters411568

Ce înseamnă a semna sub rezerva Legalității?

Cornel Vasile a scris:

Salariatul poate refuza semnarea fisei postului in conditiile in care constata ca atributiile cuprinse in aceasta nu sunt in legatura cu postul ocupat ... daca doreste el poate semna sub rezerva legalitatii o astfel de fisa a postului.

Refuzul salariatului de a semna fisa postului constituie o abatere disciplinara, dar nu una suficienta pentru a se dispune în temeiul sau masura disciplinara a desfacerii contractului de munca/raportului de serviciu

Sunt angajat în MAI cu funcție de execuție. Lucrez alături de un coleg care avem aceeași funcție cu atribuții identitate în fisa postului. Comandantul unității a luat decizia de a-mi da numai mie atribuții suplimentare (responsabil cu protecția datelor cu caracter personal). Pot refuza semnarea fisei postului? Este un abuz modificarea numai fisei postului meu din moment ce amândoi avem aceeași funcție?
Buna ziua! Părinții mei doresc să îmi lase toată moștenirea (o casa si teren agricol) in dăuna surorii mele care a fugit de la soțul ei în altă țară fără să o intereseze de sănătatea părinților.c e act pot să facă ce nu ar putea fi atacat.Mentionez ca niciunul dintre noi nu locuim cu părinții.