Buna ziua! Părinții mei doresc să îmi lase toată moștenirea (o casa si teren agricol) in dăuna surorii mele care a fugit de la soțul ei în altă țară fără să o intereseze de sănătatea părinților.c e act pot să facă ce nu ar putea fi atacat.Mentionez ca niciunul dintre noi nu locuim cu părinții.
Contract de intretinere. Prin care dvs va obligati sa prestati intretinere pe tot parcursul vietii parintilor. Intretinerea consta in haine, hrana si medicamente. Prestati efectiv intretinerea strangeti toate chitantele, bonurile si facturile si sa aveti martori vecini etc....
Daca nu dati pret nu incheiati vanzare cu clauza de intretinere.
Rezolutiunea contractului nu opereaza, in speta, este indeplinita obligatia contractuala de intretinere.
Rezolutiunea contractului de intretinere poate fi ceruta de catre intretinut , instantei de judecata, in cazul in care este nesocotita obligatia legala de intretinere, detaliata in contract.
Neindeplinirea obligatiei contractuale ce ii incumba trebuie sa fie dovedita cu martori , inscrisuri , interogatoriu.
Altminteri , daca este valabil incheiat, contractul de intretinere nu poate fi lipsit de efectele sale.
Buna ziua,
Desi nu cred ca este corect ce doresc parintii dumneavoastra va sfatuiesc sa incheiati un contract de vanzare cumparare la notar si cu respectarea prevederilor art. 30 din legea 17/2000
Si daca nu se da pret????? In plus pretul trebuie dat prin transfer bancar! o sa avem de a face cu actiune in simulatie, transformare actului in donatie si supus reductiunii....
Acte mostenire
katysan
buna seara...as dori sa stiu daca actele de intretinere pe care vor sa le faca parintii mei ,deoarece stau cu ei de 15 ani si ceva si am grija de ei, pot fi ... (vezi toată discuția)