avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Activitate chrt_mady@hotmail.it

Activitate chrt_mady@hotmail.it

Răspuns la discuția drept de abitatie?!?!?
Va multumesc foarte mult pentru rapsuns si pentru indrumare.
Răspuns la discuția drept de abitatie?!?!?
beinteles ca nu, pentru ca dreptul pe o propietate in plus nu o deranjeaza! ii plac foarte mult banii!!!!!!!!!X-(
Apartamentul mi-a fost cumaparat de ea in schimbul jumatatii de casa mostenita de la mama mea, jumatate care ea si sotul (fratele mamei mele) au vrut-o neaparat ca sa intregeasca averea#-o sau in fine treaba lor. In momentul cand am fost sa legalizam contractul de vanzare-cumparare s-a vrut si ea trecuta acolo ca ii era tare teama ca a ei nepoata va fi pacalita de careva si va pierde apartamentul, notarul mie mi-a spus ca nu puteam vinde fara semnatura ei doar atat!!!!!!!! In fine atunci mi s-a parut destul de corect, problema aparand mai tarziu cand am vrut sa inchiriez: ca nu pot face nimic!!!! fara semnatura ei!!! M-am informat la un alt notar care mi-a spus ca sunt trei optiuni: ori renunta ea, ori moare ori prin instanta. Eu as vrea sa stiu mai multe detalii despre instanta ce si cum? Pentru ca , cu matusa prea mult dialog numai exista din mai multe motive.
Multumesc :">
Sunt propietara unui apartament de doua camere , pe dormitor avand drept de abitatie matusa mea, As dori sa stiu daca ce este acest drept si daca poate fi ridicat, in ce fel?
Multumesc::">