avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate doublemit

Activitate doublemit

Răspuns la discuția Vanzare apartament cu datorii
Va multumesc frumos! dar, -asa cum spuneti am fost la notariat pentru a incheia un antecontract cu promisiune de vanzare si m-am lovit de refuzul a doi dintre ei fiecare motivand, ba ca nu face promisiune de vanzare, sau ... ca mai bine sa se incheie contractul de v/c direct sub motiv ca trebuie sa vina la incheierea actelor si reprezentantul asociatiei. Sincer cumparatorului I-au indus o stare de nesiguranta in ce-l priveste tranzactia iar mie, ca n-as avea solutii pentru finalizarea ei. As vrea sa intelg motivul tergiversarii lucrurilor, in conditiile in care totusi asa cum aratati solutii exista.
Buna ziua! Am un apartament in proprietate si vreau sa-l vand. Am acumulat, in timp, datorii la intretinere si la finante.Mentionez ca exista intabulare in cartea funciara a dreptului de ipoteca legala asupra imobilului pentru suma restanta, in favoarea asociatiei de proprietari. Intrebarea mea este daca pot sa-l vand in conditiile date, cu preluarea datoriilor de catre cumparator si cum se procedeaza astfel incat nici o parte sa nu fie afectata. Daca se poate sa-mi spuneti si ce costuri implica.