avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters412228

Activitate ContSters412228

Pt copii poate încă mai e suportabil ' dar daca unul din copii nu vrea sa vina ' dar o sa vrea peste câțiva ani ?O sa poată?
Si tații nu trebuie sa se gândească si ei la copii si la nevastă. ?Cate sacrificii face o mamă si unde este răsplata. .Sunt unele mame care sunt si bătute.Ajung la o vârstă si nu mai pot face alți copii dar datorită greutăților si influențelor din partea celor apropiați li se deschid noi vise si idei pt ca toată lumea are dreptul la o viata mai buna. Nu sunt toate mamele la fel cum nici o picătură de apa nu seamănă cu cealaltă.
Pe mama si pe tata ia agresat mama lui (soacramea )acum 5 ani pe motivul ca au venit sa ma învețe cum sa o otravesc pe ea.
Nu îmi da voie sa ma angajez, ma obligă sa lucrez la firma lui ' pe motiv ca nu iau salariu mare daca plec la servici. Urla tipă prin casa tranteste nu ii convine nimic.
Daca am motive si dovezi neaparat trebuie sa iau copii cu mine?Din cauza presiunilor sunt nevoită sa plec .Atunci il dau in judecata pt.jignire si abuz de persoana
El ma obligă sa lucrez la firma lui
Dar domiciliul o sa il obtin doar după ce fac împrumutul pt locuinta. Pana atunci ce fac ?
Am dreptul sa angajez o bona cat timp sunt la servici?
Chiar daca am motive ?
Bună ziua, am dreptul sa ma angajez si sa nu mai locuiesc cu soțul daca avem doi copii?Nu il mai suport nici pe el nici pe maicasa.Poate sa îmi facă rău,exista lege ?Legea cu cine tine ,cu mine sau cu el.Care sunt dezavantajele? Copiii au deocamdată tot ce le trebuie. Daca plec lucrurile se vor schimba si nu stiu daca in rău sau in mai bine.Ce sa fac sa nu incalc legea ?Nu mai vreau sa il vad .