avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Baiceva_Elena

Activitate Baiceva_Elena

Răspuns la discuția lncident in Franta
Problema este ca asiguratorul nostru este Carpatica, care este in faliment, si ei nu solutioneaza la moment niciun dosar de daune.

In acest caz cum e de procedat? cei de la BAAR ne tot trimit la fondul de garantare, dar la fondul de garantare nu mai putem razbate la telefon nicidecum :((
Răspuns la discuția lncident in Franta
Va multumesc mult pentru raspuns operativ.

Si cunoasteti cumva, unde trebuie sa ma adresez pentru recuperarea daunei? la biroul asiguratorilor din Franta (locul accidentului) sau la biroul din Romania?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in privinta politei de asigurare RCA.
Camionul nostru a fost implicat intr-un incident, in Franta, deci remorca a luat foc din motive necunoscute. Intrepinderea noastra de transport activeaza cu partaneri din strainatate, care ne ofera noua incarcaturi cu propriile remorci/containere, deci remorcile nu ne apartin noua, sunt proprietatea expeditorului, astfel in urma incidentului soferul nostru a reusit sa decpleze cap tractorul, si a suferit doar remorca si incarcatura desigur. Acum in urma tuturor porocedurile, pompierii si politia din Franta, a transmis pe seama intreprinderii noastre contul pentru toate cheltuielile de chemare pompieri, stingere incendiul curatirea carosabilului etc.
Intrebarea mea este, cheltuielile astea sunt acoperite de polita de asigurare RCA? am putea sa mizam pe returnarea acestor sume?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns.