Am inteles...Va multumesc pentru raspuns...I-am sunat sa le sesizez ca mi-au virat o suma mai mica decat cea achitata, dar sincer mi s-a parut ca se cam faceau ca ploua...Intr-un final mi-au spus sa se intereseze la contabilitate, dar ca acest lucru o sa dureze ceva zile...si apoi sa vada daca au cum sa-mi vireze diferenta ramasa...Uff...Sper sa se rezolve cumva...si asa am stat mai bine de o luna fara televizor pana am ajuns in acest punct...Nu inteleg de ce la noi e atat de greu sa se rezolve niste lucruri...Sunt patit si cu reclamatiile la protectia consumatorului...:ajungi sa fii purtat pe drumuri fara sa ai vreo vina...
Buna ziua,
Anul trecut (2015) in noiembrie am achizitionat un televizor care s-a defectat in perioada de garantie. Ducand-ul in service, am obtinut fisa de negatie, prin care se recomanda trimiterea televizorului catre furnizorul de la care l-am cumparat si restituirea sumei achitate la momentul achizitiei.
Intr-un final mi s-a restituit suma achitata, doar ca la momentul achizitiei TVA-ul achitat de mine a fost de 24%, si acum dupa cum stim e 20%. Ideea e ca furnizorul mi-a returnat suma de bani cu TVA 20%, astfel eu am incasat acum mai putini bani decat am achitat la data respectiva.
Doresc sa stiu daca e legal, si daca sa procedat corect virandu-mi o suma mai mica decat am achitat eu la data respectiva, datorita scaderii TVA-ului.
Va multumesc!