avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate backtospirit

Activitate backtospirit

Sunt in stadiul de fond al procesului si am administrat acte circumstantiere cum ar fi contract de munca , adeverint participate in programul antidrog , adeverinta de student.

In cazul in care se face apel dupa sentinta in fond , trebuie readministrate actele circumstantiare sau acestea raman la dosar din prima instanta?

Multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. Avocatul mi-a spus ca in mod normal nu a fost niciun denunt. Este tot raspunsul care l-am primit de la el. Am fost destul de recalcitrant cu dansul din cauza paranoiei si asta este tot ce stiu de la el pana in momentul de fata.

Supozitiile dumneavostra sunt binevenite si m-ar ajuta foarte mult sa inteleg situatia mai bine. Va rog frumos sa-mi spuneti daca puteti supozitia dumneavostra bazata pe ce am scris.
Buna ziua. Acum cateva luni , in august , am fost prins la un festival de muzica de catre un membru al brigazii de combatere a crimei organizate , in zona wc-urilor publice.Acesta a aparut parca de nicaieri in spatele , si-a aratat insigna si m-a perchezitionat. A gasit asupra mea 11 pastile de ecstasy si 0.9 grame de cannabis si o suma mare de bani. Am fost dupa dus la sediul BCCO unde baietii au impartit suma mare de bani intre ei si au scris procesul verbal cu ce au gasit asupra mea , excluzand banii bineinteles. Deasemenea mi-au luat telefonul fara proces verbal( talharie as putea spune ) , codul de acces nu l-am dat si am sters tot de pe el lasand-ul blocat in iCloud. Apoi am fost dus la parchet unde procurorul mi-a intocmit dosarul penal , acesta fiind pentru trafic de droguri de mare risc. Mi-am angajat un avocat ( nu din oficiu ) iar acum 1 saptamana a fost solutionata cererea pentru a vedea ce se afla la dosar.
In dosar scrie ca cei de la BCCO s-au autosesizat , iar ca eu aveam drogurile asupra mea cu scopul vinderii . Dar , in dosar este decat procesul verbal cu drogurile , fara bani , analizele de laborator si cam atat.Dosarul nu a fost trimis in judecata.Pana la momentul de fata nu am dat declaratie , astept sa fiu chemat la audieri.Deasemenea voi declara ca sunt pentru consum propriu.
Nedumerirea mea este urmatoarea: Eu am multe motive sa cred ca inainte sa fiu ridicat de la petrecere cineva si-a facut articolul 16 ( denuntul ) pe mine cu o cantitate mai mare de pastile. Sunt foarte suspicios in privinta persoanei fiindca am auzit ca ar fi fost prinsa si ea cu cateva luni inainte deci prin urmare m-a denuntat pe mine , eu dandu-i contracost cantitatea respectiva (nu aveam treaba cu respectivul cand a fost prins dar banuiesc ca m-a prostit bine sa se scoata) deasemenea ar putea fi doar gandirea mea paranoica dar cred ca sunt sanse mari sa fie asa.
Deci prin urmare imi cer scuze pentru postarea atat de lunga si doresc sa va intreb urmatoarele:EU sunt inca in faza de urmarire penala momentan. Este posibil sa apara denuntul la dosar ( daca a existat ) in viitorul apropiat? Sau ar fi trebuit sa fie deja in dosar?Deasemenea este posibil sa apara si declaratii impotriva mea daca nu au aparut pana acum ( au trecut 3 luni , si nu am fost cine stie ce traficant sa am clienti care DIICOT-ul iar putea identifica) ? Am cum sa vad acest lucru? Tind sa cred ca daca am fost denuntat va aparea la un moment dat sau chiar cand sunt in judecata si va demonstra traficul. Aceasta este cea mai mare neliniste a mea .

Va multumesc anticipat.