avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare acte circumstantiere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare acte circumstantiere

Sunt in stadiul de fond al procesului si am administrat acte circumstantiere cum ar fi contract de munca , adeverint participate in programul antidrog , adeverinta de student.

In cazul in care se face apel dupa sentinta in fond , trebuie readministrate actele circumstantiare sau acestea raman la dosar din prima instanta?

Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu actele deja administrate la instanta de fond raman dobandite cauzei.
In masura in care instanta de apel are nevoie si de alte probe se va solicita partilor sa le depuna sau acestea o pot face odata cu apelul/intampinarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri in instanta alexix alexix as vrea sa va expun urmatoarea problema: masina institutiei la care lucrez a fost implicata intru-un accident de circulatie.Soferul celeilate masini a fost ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer informatii despre niste nelamuriri intr-un caz penal? Ana maria3798 Ana maria3798 Pe dosar scrie: Sedinta: 22/05/18 Ora extimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: amana cauza Solutia pe scurt: fata de solicitarea aparatorului din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Apel vs. recurs -proces de divort, etapa ii elena20a elena20a Buna ziua, Divortul a inceput in noiembrie 2011, acum a fost pronuntata hotararea pentru fond. Locuinta fetitei mele este stabilita la (fostul ) sot. Acesta ... (vezi toată discuția)