avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate sassrl

Activitate sassrl

buna ziua.Am si eu o speta asemanatoare doar ca suntem 3 asociati si 2 administratori .in statut e mentionat ca putem actiona impreuna sau separat ( ca administratori).asta inseamna ca daca eu renunt, automat societatea va ramane cu celalalt?spuneti ca nu mai cade in sarcina mea sa fac demersurile necesare pt inregistratea acestei modicari ( drum la ORC etc..) o sa optez pt notificarea prin acel agent procedural, deoarece si in cazul meu, am 2 asociati complet dezinteresati de societate si nu-i vad eu venind la o AGA etc..exista o forma elaborata a acestei renuntari? e de-ajuns sa o fac pe adresa din pasaport ( trecuta in actul constituiv) a celuilat administrator si asociat sau si pe adresa celui de-al 3lea ascoiat? mentionez ca eu am toate actele firmei, ambele stampile si doar eu am specimen de semnatura.deja mi-am dat demisia si am depus toate actele la ITM in acest sens ( eram singurul angajat cu 2 h ca sa ramana microintreprindere) si acum tb sa renunt si la administrator.renuntarea intra in vigoare de la data comunicarii sau data mentionata de mine? dupa aceea, nu ma trezesc si eu cu vreo amenda cum ca nu am depus declaratii etc, ca nu am anuntat la ORC? eu sunt la zi cu contabilitatea dar o data cu renuntarea, nu mai misc nimic. se va trezi celalat administrator amendat ?

va multumesc si astept raspunsurile dvs.