avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate Marlil

Activitate Marlil

Răspuns la discuția domiciliu conjugal
da, din 43 de luni 9 facturi Enel, 9 la gaze si 7 la Apanova dovedite....a avut datorii de 23.000 euro, si a finantat firma proprie cu peste 215.000 lei in timpul casatoriei si a avut 15 procese cu fosta sotie in timpul casatoriei de care nu am stiut inainte. Toate acestea dovedite cu acte.
Salariul lunar de 2000 de lei...la fond s a hotarat ca a avut o contributie de 75% nedovedibila. Credeti ca se mai poate face ceva?
dar nu conteaza ca a locuit in casa mea fara sa plateasca chirie si nici macar facturi?
PS avem in vedere reparatii si renovari ale bunurilor mele (vopsit casa, inlocuirea unei canapele a mea, reparat asfaltul din curte etc). La aceste reparatii a primit o cota de 75%.
Nu , suntem la partaj si fostul sot imi cere contravaloarea reparatiilor la bunurie mele deteriorate in timpul casatoriei (ex: s a stricat hidroforul meu dupa 3 ani de folosinta si de catre el, l a inlocut el si acum cere banii. Instanta a apreciat ca a avut o contributie de 75% la acest hidrofor care l a inlocuit pe al meu.
Daca domiciliul si dotarile acestuia apartin exclusiv unuia din soti, aceasta conteaza ca o contributie la cheltuielie casatoriei? adica unul pune casa, celalalt banii? sau nu conteaza deloc si atunci eventualele reparatii se suporta in mod egal, de parca locuinta ar fi fost bun comun sau dobandita in comun?
Multumesc.