Şi există vreo lege care o obligă pe mama să participe ca martoră? Deoarece ea nu vrea să participe şi nici nu a fost anunțată că va fi martoră. Dacă există o lege, care este aceasta?
Mama mea a lucrat la o firmă de comerț cu amănuntul acum 2-3 ani şi a fost sunat de un polițist azi deoarece firma respectivă se află în proces şi ea este trecută ca martoră şi să se prezinte la poliție în 2 zile să semneze ceva. Este obligată să se prezinte la poliție? Dacă da, ce are de făcut?
Azi, în jurul orei 6:45 conduceam mașina spre casă de la locul de muncă. Mă apropiam de parcare care se afla la marginea drumului cu 3 benzi. Eu eram încadrat pe banda 1 şi am început să semnalizez dreapta, am redus viteza şi am început să fac virajul spre dreapta. Când mașina era întoarsă spre locul de parcare, la 45 de grade, un autoturism din spatele meu, a intrat în roata dreaptă din față a mașinii mele, încercând să mă evite pe partea dreaptă. Acesta a mai intrat într-o coliziune cu o mașină aflată deja în parcare. Menționez, că individul a întârziat de la muncă şi se grăbea iar parbrizul lui era înghețat şi nu era curățat, vedea printr-o gaură mică, unde s-a topit gheața. Cei de la tamponări, m-au declarat pe mine vinovat motivul fiind: "...la efectuarea virajului la dreapta, nu s-a asigurat suficient, intrând în coliziune cu auto...". Cine este de vină defapt?