Mama mea a lucrat la o firmă de comerț cu amănuntul acum 2-3 ani şi a fost sunat de un polițist azi deoarece firma respectivă se află în proces şi ea este trecută ca martoră şi să se prezinte la poliție în 2 zile să semneze ceva. Este obligată să se prezinte la poliție? Dacă da, ce are de făcut?
Toti martorii citati la politie ori parchete, instante etc. sunt obligati sa se prezinte, in caz contrar sunt adusi cu mandat . Va trebui sa raspunda intrebari si sa spuna adevarul.
Şi există vreo lege care o obligă pe mama să participe ca martoră? Deoarece ea nu vrea să participe şi nici nu a fost anunțată că va fi martoră. Dacă există o lege, care este aceasta?
Martor mincinos
CEOFIOFI
Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor.
In ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint
andrei856
buna
as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Citatie
Adrian12345
Buna ziua. Astazi de dimineata un domn politist s-a prezentat la adresa mea , si mi-a inmant 2 citatii una pt mine si una pt tatal meu, in care suntem chemati ... (vezi toată discuția)