avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie

Buna ziua. Astazi de dimineata un domn politist s-a prezentat la adresa mea , si mi-a inmant 2 citatii una pt mine si una pt tatal meu, in care suntem chemati luni la sediul politiei in calitate de martori intr-un dosar penal. Ceea ce ma uimeste este faptul ca nici politistul care a venit nici la numarul de telefon de pe citatie nu au vrut sa-mi dea nici o informatie legata de aceasta citatie: de ce sunt chemat , faptul care s-ar fi intamplat persoanele implicate... ci doar ca trebuie sa ma prezint la politie. E normal asa ceva sa te cheme ca martor si sa nu ai habar de ce , pt ce? Nu ar fi normal sa te instiinteze ce s-a inamplat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:12, 8 Aprilie 2011
E foarte normal...mergeti si veti afla acolo despre ce e vorba; in caz de neprezentare puteti primi o amenda sau, mai rau, veti fi adus cu mandat.
Nu este obligat de lege sa va dea aceste relatii.
Dvs si tatal dvs,aveti obligatia sa va prezentati si declarati adevarul in legatura cu situatiile cu privire la care va trebui sa dati relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)
Martor Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de martor pentru fond gyuszy gyuszy Buna ziua!Am fost citat ca martor pt fond,eu lucrand o perioada in calitate de agent postal la o firma de posta particulara.La primul termen nu ma-m prezentat ... (vezi toată discuția)