In urma cu aproximativ doua luni, am fost implicat intr-un accident auto in urma caruia masina a suferit avarii, urmand a fi despagubit de catre un asigurator. M-am prezentat intr-un service auto agreat de acesta pentru constatare. Asiguratorul a solicitat sa se faca de doua ori constatare chiar. In urma acestor intalniri la service, mi s-a oferit posibilitatea de a alege sa repar masina in service ( asiguratorul si-a dat acordul pentru un deviz de 10,000 lei) sau sa repar in regie proprie ( in aceasta situatie urmand sa mi se acorde 6700 lei). Am acceptat a doua varianta si am primit banii in scurt timp. Acum, dupa mai mult de o luna de la realizarea constatarilor, cei din service ma suna si imi spun ca este de datoria mea sa platesc constatarile ( mi se solicita o suma de 400 lei ). Mentionez ca in documentul pe care l-am semnat la primirea sumei de bani ( cel prin care mi-am dat acordul pentru reparatia masinii in regie proprie), nu era stipulat faptul ca eu ma oblig sa achit nicio suma catre service. Lamuriti-ma va rog daca plata acestei sume este obligatia mea sau a asiguratorului. Va multumesc!