avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata constatare service in caz de reparatie auto in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata constatare service in caz de reparatie auto in regie proprie

Buna seara.

In urma cu aproximativ doua luni, am fost implicat intr-un accident auto in urma caruia masina a suferit avarii, urmand a fi despagubit de catre un asigurator. M-am prezentat intr-un service auto agreat de acesta pentru constatare. Asiguratorul a solicitat sa se faca de doua ori constatare chiar. In urma acestor intalniri la service, mi s-a oferit posibilitatea de a alege sa repar masina in service ( asiguratorul si-a dat acordul pentru un deviz de 10,000 lei) sau sa repar in regie proprie ( in aceasta situatie urmand sa mi se acorde 6700 lei). Am acceptat a doua varianta si am primit banii in scurt timp. Acum, dupa mai mult de o luna de la realizarea constatarilor, cei din service ma suna si imi spun ca este de datoria mea sa platesc constatarile ( mi se solicita o suma de 400 lei ). Mentionez ca in documentul pe care l-am semnat la primirea sumei de bani ( cel prin care mi-am dat acordul pentru reparatia masinii in regie proprie), nu era stipulat faptul ca eu ma oblig sa achit nicio suma catre service. Lamuriti-ma va rog daca plata acestei sume este obligatia mea sau a asiguratorului. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stabilire dauna :inlocuire sau reparatie mitrofanmarian mitrofanmarian Am un dosar de dauna la carpatica cu umatoarele daune pe partea dreapta: aripa fata pocnita (este din plastic), portiera fata infundata peste 70% din ... (vezi toată discuția)
Care sunt metodele prin care se poate contesta evaluarea făcută de asigurător unei mașini avariate? Cristi2lawyer Cristi2lawyer Buna seara, In urma unui accident cauzat de alt participant la trafic am dus masina intr-un service pentru reconstatare. Constatarea a fost facuta la ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)