Buna ziua!
Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si sper ca ma puteti ajuta.
Pana in urma cu 3 saptamani am lucrat timp de 2 ani la o multinationala. In ultima luna inainte de a pleca, am avut concediu medical 5 zile lucratoare. Am anuntat la servici, am primit de la biroul HR adeverinta cu indemnizatiile din ultimele 12 luni, am dus-o la medicul de familie si am primit concediul medical.
Mentionez ca am avut concediul in intervalul 26 Oct- 1 Noiembrie si am dus concediul medical pe data de 3 Noiembrie la biroul HR.
Am lasat acolo concediul, urmand ca in ultima mea zi de munca sa fiu chemata la biroul lor si sa imi spuna ca nu pot accepta concediul pentru ca nu l-am dus in pe 29 Octombrie cand ei au incheiat salariile pe luna respectiva, asa ca mi l-au trantit inapoi si mi-au zis sa il duc la doctorita de familie care sa il anuleze.
L-am dus la doctorita si ea a spus ca nu au voie sa faca asa ceva, pentru ca un concediu medical se duce pana pe data de 5 a lunii.
M-am intors la ei si nu vor sa il accepte spunand ca l-am dus pe data de 7, adica in ultima mea zi de munca la ei. De atunci le-am trimis o gramade de emailuri la care nu imi mai raspund in mod voit. I-am si rugat pe fostii colegi sa o contacteze si refuza sa imi raspunda.
Ce pot face in aceasta situatie? Este legal? Pot depune plangere undeva?