avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate anadesign

Activitate anadesign

Răspuns la discuția Virament salarial dublu / triplu

In situatia virarii prin cont bancar a salariului, dovada se face prin ordinul de plata. - Corect.Si cum se poate demonstra ca viramentul nu este corect ?
Ce sanse am sa imi ramana aceasta suma in conditiile in care as refuza returnarea ei ? Repet, in prima luna am sesizat superiorul in aceasta problema.Nu ma asteptam sa se greseasca deja de trei ori.
Va multumesc.Etic si moral ar fi sa ii anunt.Culmea, o colega de a mea tocmai ce m.a anuntat ca ei i s.au virat mult mai putini bani decat ar fi trebuit.

Acele state de plata nu ar trebui sa fie semnate de catre angajat ?
Pe baza a ce ? Lucrez in vanzari , salariul difera de la luna la alta.Cel care a facut viramentul gresit , va sta linistit ? Logic, cine a facut viramentul gresit sa plateasca.Eu poate sunt persoana care nu traieste din banii lor ( ce bine ar fi ), drept urmare nu verific contul , ci doar fisierul de salarizare.Cum as putea sti ca ei imi vireaza eronat ?
Buna ziua,
De 3 luni mi se vireaza pe card de catre firma unde lucrez , mult mai multi bani.In conditiile in care eu mi.am facut salariul si stiu ce venituri am.Sunt angajata in aceeasi firma cu 2 ore pe o societate si 6 pe alta.Raspunsul la primul virament gresit, a fost ca s.a facut calculul pe ambele firme avans + rest de plata, desi avansul se ia separat, normal.Am sesizat deci, mi s.a comunicat ca diferenta plus se va opri urmatoarea luna.Nicidecum, aceeasi situatie.Luna a treia deja mult mai mult virat.
Intrebarea este : desi am sesizat o data , nu s.a retinut diferenta plus urmatoare luna , din contra s.a gresit din nou , la fel ai a treia luna.Eu ca si angajat daca tac in situatia data ( desi nu mi se pare absolut normal sa primesc mai multi bani decat stiu ca mi se cuvin ), care ar fi repercursiunile ?

Va multumesc.