avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Ecidobis

Activitate Ecidobis

Am o fetita de 4ani la gradinita. Are o colega in clasa, cu care se cam „agata“. Mama respectivei fetite mi a amenintat copilul, ca o va ciufuli, daca se va mai intampla. I am spus educatoarei, i a comunicat sa nu mai vorbim separat, ci si cu dansa. Fetitele, iar s au ciorovait, mamica, iar m a oprit pe strada, iar .... circ, spectacol etc...., i am spus educatoarei. A spus ca i a comunicat respectivei mame sa vorbim cu totii. De la inceputul anului scolar asa am tinut-o, de vreo 4-5ori. Acum vreo 3zile, gaza mea vine lovita in coloana. I am spus educatoarei. Acum 2zile, a mea a lovit o peste fata, cealalta a lovit o la buza. Azi, cum am ajuns la gradinita, am salutat parintii, fara sa i spun nimic, mamica iar imi reproseaza, ca fata ei e vanata la ochi, eu ii spun ca si a mea a fost lovita la coloana, ne am contrazis noi, „neascultand“ de ea, la un moment dat imi spune ca-mi „da una de pic cu cracii in sus pe scari“. Am ajuns la educatoare, am vorbit cu totii (si cu presedintele Comitetului de Parinti), nu stiu ce a inteles, educatoarea s-a vazut depasita de situatie.
Intrebarea mea este cum sa procedez, pt ca trebuie sa iau fata de la gradinita si sincer mi e frica de ea, cam sare la bataie, e si o persoana careia ii place sa trancane (ajunge cu cel putin 30' mai devreme sa-si spuna ofurile la toata lumea). Pot obtine un ordin de restrictie, de protectie, sau cum sa fac ?