avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate rv_2007

Activitate rv_2007

Da, cand am facut contractul, erau de toate: cerfificat fiscal, extras carte funciara, cadastru (+acte de succesiune, toate pareau in regula, nu e vina mea ca desi fostul prop a dat declaratie ca nu mai sunt mostenitori pe proprie raspundere, totusi au mai aparut unii acum!).

si oops, de lene, alt motiv nu am, nu am intabulat la vreme, si a trecut timpu.
Am depus actele pt intabulare. Certif fiscal l-am luat , fiindu-mi necasar pt intabulare. (la adm financiara am depus in termen contractul, platit impozitele.... )

Oricum va trebui sa astept o actiune care sa fie direct adresabila mie, ca sa ma pot apara. altfel astept.

Este posibil ca mostenitorii pretendenti sa intenteze o actiune in motru pentru un contract ce are ca obiect ap. in bucuresti? sau nu conteaza ...

Oricum o sa iau legatura cu un avocat, nu-i de joaca.
va multumesc pentru raspunsuri.
salut,

am cumparat un imobil, cu acte (zic ok), prin notariat. Fostul proprietar a mostenit jumatate din imobil (imobilul fiind 1/2 cota parte), printr-un act de succesiune. Acum, au aparut mostenitori, care cer spre anulare acel contract v-c, aducand in instanta vechiul proprietar.

Se poate anula contractul vanzare cumparare? (nu stiu situatia mostenirii, daca a fost modificata si in ce sens).

Daca se ajunge la anularea contractului v-c, eu pe cine dau in judecata (banuiesc pe ca fostul proprietar) si ce pot sa fac?

Nu pot sta sa vina la usa sa-mi spuna ca actul de v-c este anulat.