avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate costinela01

Activitate costinela01

Răspuns la discuția divort si partaj
Va multumesc tare mult.Divortul se v-a termina doar din culpa mea?Ii trebuie martori?Daca o sa trimita citatie si eu nu sant la adresa,pt ca lucrez in afara,ce se intampla?
eu sant separata de sot de 11 ani,nu am divortat pentru ca nu vroiam ca fetele sa fie puse in situatia de a alege,avem 3 fete care la acest moment sant majore,dar eu ca mama am avut grija de ele timp de 4 ani pana la majorat,neprimind niciun ajutor din partea sotului.Sotul acum vrea sa divortam pentru ca el sa se poata recasatori.Eu nu sant in tara,el are avocat,din cate am inteles,dar eu nu sant de acord cu divortul daca nu facem si partajul,iar el spune ca la partaj nu se prezinta.Ce se intampla daca eu nu ma prezint la divort?Si ce se intampla daca se termina si asa divortul,in absenta mea,iar eu v-oi baga partajul iar el nu se v-a prezenta?Cat dureaza divortul daca eu nu ma prezint?Va multumesc.Daca sotul are avocat,dar el este pecat din tara,trebuie sa se prezinte personal,find el reclamantul,sau il reprezinta avocatul?Daca eu nu sant de acord ii trebuie martori?