avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate danageo1967

Activitate danageo1967

Buna ziua!
In cursul lunii Februarie am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat ranirea usoara a celuilalt conducator auto. Mi s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar in luna Noiembrie mi-a fost comunicat de catre procurorul de caz Ordonanta de clasare a cauzei, fara a mentiona alte sanctiuni complementare. Dupa aceea am primit de la Serviciul rutier Brasov o Dispozitie a sefului politiei rutiere prin care eram anuntat ca mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 zile. In acea Dispozitie era un paragraf in care mentiona ca in termen de 15 zile de la primire, o pot contesta la Tribunalul Brasov. Am procedat la efectuarea unei contestatii in anulare a acelui act administrativ la Tribunalul Brasov si am obtinut si un certificat de grefa, dupa care am venit cu el la Bucuresti la politia rutiera, iar de la ghiseu mi s-a spus sec ca nu se restituie permisul in acest caz fara alte explicatii. Am contestat acea Dispozitie petru ca nu sunt vinovat de producerea acelui accident, s-a comis un abuz . Am sesizat in scris si la DGA si conducerea Inspectoratului de politie ( pana la momentul acesta nu am primit niciun raspuns). Ce ma sfatuiti sa mai fac in continuare pentu restituirea permisului pana la judecarea contestatiei ?