avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate cat33

Activitate cat33

Insa atunci este ilegal faptul ca administratorul mi-a refuzat dreptul de a repara sau inlocui acel dispozitiv ?
Este legal ca un proprietar sa intervina asupra proprietatii comune fara acordul conducerii asociatiei de proprietari ?
Doar apartamentul meu se afla in contact direct cu acea zona.
Administratorul imi spune ca sunt locatarii citez nesimtiti insa si dansul si fiul trantesc la fel.
Astfel ca nu am cu cine sa cosemnez un referat iar la proprietatea comuna se poate interveni doar cu acordul conducerii asociatiei care a refuzat asta pana acum.
Daca acceptau situatia era rezolvata.
Exista un presedinte care semneaza acte insa administratorul se ocupa de rezolvarea problemelor ce apar in bloc ca insotirea instalatorului in cazul unor inundatii mari ori repararea liftului ori instalarea camerelor video ori reglarea caldurii din subsol iarna.

L-am rugat sa ma lase sa ma ocup eu de organizarea repararii si ca ii aduc chitanta. Si a zis un nu hotarat.
Uneori a motivat ca are de mers cu mama foarte batrana la spital alta data ca nu are bani fiidnca sunt 6000 de lei restanta la o garsoniera si alti restantieri
( garsoniera care a fost pana la urma vanduta cu tot cu datorie si se pare ca nu o va mai plati niciunul dintre fostii sau actualii proprietari.
Deja datoria este zero in tabel si este amintita la finalul celor doua pagini afisate pe langa programul de incasat intretinerea ca o nota subsidiara)

Administratorul cu rol in fapt si de presedinte (fiind singurul cu salariu din comitet) nu repara amortizorul usii blocului de 8 luni de la prima sesizare pe 17 martie la incasarea intretinerii.

Locatarii trantesc usa inclusiv noaptea.

Administratorul a primit in aceste 8 luni numeroase mesaje pentru a nu uita sesizarea.
Peretii apartamentului de la etajul 1 trosnesc uneori la o fractiune de secunda dupa trantirea usii iar podeaua si ferestrele a 2 doua camere din 3 au o miscare/vibratie foarte mica insa sesizabila la majoritatea trantirilor.

La cealalta scara a acestui bloc exista un amortizor care face trantirea inexistenta.

Ce il poate determina pe administrator sa repare mai ales ca a spus de mai multe ori ca va repara ?