avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate congo123

Activitate congo123

nu am de ce sa mint dar asta se intampla la tulcea,cred ca sunt multe inmatriculari in perioada asta
am platit contravaloarea numerelor de inmatriculare dar am fost informat ca vor fi gata peste o saptamana,intrebarea mea este daca pot circula in aceasta perioada cu masina daca imi fac singur numere ?
numarul de inmatriculare este trecut pe chitanta care atesta plata numerelor
am doar asigurarea restul actelor fiind la directia regim permise de conducere inmatriculare a vehiculelor
multumesc
Discuție mostenire
ENUNTUL PROBLEMEI: Dezbatere succesiunii intre 6 participanti la masa succesorala in urma decesului ultimului parinte care mai era in viata,precizez ca dupa primul parinte decedat s-a dezbatut mostenirea si s-a intrat in poisesia unui act de proprietate pentru fiecare participant la masa succesorala
intrebare:acum cum se procedeaza dupa decesul ultimului parinte si daca 5[cinci copii din sase ]vor s-a vanda dar unul se opune acestui lucru
cel care nu vrea s-a vanda este cel care locuia cu parintele decedat si spune c-a a facut investiti acolo
i s-a propus sa ne cumpere partile noastre dar nici asa nu este de acord ptr. ca nu are bani
cum trebuie procedat pentru o procedura mai simpla si mai rapida