avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numarul de inmatriculare[poti confectiona singur ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numarul de inmatriculare[poti confectiona singur numerele de inmatriculare?]

am platit contravaloarea numerelor de inmatriculare dar am fost informat ca vor fi gata peste o saptamana,intrebarea mea este daca pot circula in aceasta perioada cu masina daca imi fac singur numere ?
numarul de inmatriculare este trecut pe chitanta care atesta plata numerelor
am doar asigurarea restul actelor fiind la directia regim permise de conducere inmatriculare a vehiculelor
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters262343 , utilizator 07:27, 23 August 2012
Salut,

Ma mir , de obicei numere de inmatriculare se elibereaza in 2 ore , iti spun din experienta, am inmatriculat si radiat multe auto.
SI ca raspuns la intrebarea ta , nu, nu poti circula cu autovehiculul pana ce nu ridici numere de inmatriculare de la politie !
nu am de ce sa mint dar asta se intampla la tulcea,cred ca sunt multe inmatriculari in perioada asta
aaa ok , in Buc dureaza 2 ore, dai aici e DRPCIV mare, oricum pana nu iti ies numerele, sa le poti ridica de la politie, stai cuminte pe net :) e infractiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare provizorie rastafarianul rastafarianul Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul. Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie 1burebista 1burebista Buna seara, Ieri am vrut sa-mi scot al doilea rand de numere rosii pentru un autoturism proaspat achizitionat. Primul rand de numere a fost scos de vechiul ... (vezi toată discuția)