avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate bwbtopi

Activitate bwbtopi

Răspuns la discuția sunteti ultima mea solutie
idea e ca eu am actele de la banca cum am trimis pe contul ei suma de bani si nu stiu ce as putea face cu ele. din pacate omeneste nu se poate deoarece ea tine din tot adinsul ca ea are facturile pe numele ei. dar intr-un timp atat de scurt adica 5-6 luni ea cu un salar minim pe economie din anul 2012 ea nu a putut sa isi mobileze casa .
idea e ca eu am actele de la banca cum am trimis pe contul ei suma de bani si nu stiu ce as putea face cu ele. din pacate omeneste nu se poate deoarece ea tine din tot adinsul ca ea are facturile pe numele ei. dar intr-un timp atat de scurt adica 5-6 luni ea cu un salar minim pe economie din anul 2012 ea nu a putut sa isi mobileze casa .
multumesc
am fost in concubinaj cu o femeie care la randul ei a divortat iar eu find plecat in strainatatebam trimis bani pentru a imobila apartamentul care e pe numele ei, iar acum cum ne-am despartit nu stiu ce pot face pentru a putea recupera ori bani ori lucrurile mele din apartamentul ei. ea ma ameninta cu politia ca ii incalc proprietatea. ma puteti lumina un pic ce as putea face? bani care i-am trimis din strainatate sunt trimisi pe numele ei de pe numele meu.