avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunteti ultima mea solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sunteti ultima mea solutie

am fost in concubinaj cu o femeie care la randul ei a divortat iar eu find plecat in strainatatebam trimis bani pentru a imobila apartamentul care e pe numele ei, iar acum cum ne-am despartit nu stiu ce pot face pentru a putea recupera ori bani ori lucrurile mele din apartamentul ei. ea ma ameninta cu politia ca ii incalc proprietatea. ma puteti lumina un pic ce as putea face? bani care i-am trimis din strainatate sunt trimisi pe numele ei de pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: bwbtopi , utilizator 19:15, 4 Decembrie 2016
Buna seara,
Incercati sa va intelegeti omeneste.
Puteti incerca sa o chemati in instanta pentru recuperarea acelor sume dar e destul de complicat.
Consultati un avocat care, dupa ce studiaza actele detinute va poate ajuta.
multumesc
idea e ca eu am actele de la banca cum am trimis pe contul ei suma de bani si nu stiu ce as putea face cu ele. din pacate omeneste nu se poate deoarece ea tine din tot adinsul ca ea are facturile pe numele ei. dar intr-un timp atat de scurt adica 5-6 luni ea cu un salar minim pe economie din anul 2012 ea nu a putut sa isi mobileze casa .
idea e ca eu am actele de la banca cum am trimis pe contul ei suma de bani si nu stiu ce as putea face cu ele. din pacate omeneste nu se poate deoarece ea tine din tot adinsul ca ea are facturile pe numele ei. dar intr-un timp atat de scurt adica 5-6 luni ea cu un salar minim pe economie din anul 2012 ea nu a putut sa isi mobileze casa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pensii, data in judecata sau nu? denisafv denisafv Bună ziua! Am mai scris o data despre problema mao delicată legată de pensia mamei mele, dar acum lucrurile au evoluat putin. Pe scurt, situația este ... (vezi toată discuția)
Locuit impreuna, apartamentul lui,cheltuieli comune carmen.tomozei carmen.tomozei Buna ziua, Am 30 de ani si ma mut cu prietenul meu. S-a nascut intrebarea cum tinem banii si ce facem cu surplusul de aprox 4000 de ron lunar. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca versus datorie fiica roberth roberth Buna ziua, trec printr-o situatie financiara mai deosebita de cativa ani. Desi am platit cat am putut bancilor, se pare ca acestea, daca nu le platesti rata ... (vezi toată discuția)