roberth a scris:
Dumnezeu imi este martor ca nu incerc sa ma sustrag de la nimic numai ca ceea ce se intampla este foarte nedrept.
Personal va inteleg si sunt de acord cu dvoastra, insa din pacate chiar si judecatorii sunt obligati sa aplice legea si numai legea chiar daca moral si omeneste ei ar fi de acord cu debitorul. Aici pe forum ne consultam d.p.d.v. juridic si este foarte bine ca o putem face.
roberth a scris:
Ce ar trebui sa fac ca sa beneficiez si eu de drepturi egale cu banca ...
Aveti drepturi egale cu banca, insa din pacate dvoastra (noi) nu putem sa uzam de ele asa cum o face banca.
roberth a scris:
Ce fac ca sa fiu auzit? Trebuie musai sa ma arunc de la balconul Parlamentului sau sa imi dau foc in piata Constitutiei? O sa o fac si pe asta daca alta solutie nu exista. Multumesc
NU cred ca este cazul sa apelati la gesturi extreme, nu rezolvati nimic cu asta.
Viata ne pune de multe ori la diferite incercari, noi avem datoria (omeneasca) de a trece peste ele. Dvoastra trebuie sa fiti un exemplu cel putin pentru copil.
Nu ne-ati spus daca pentru imprumuturile respective a semnat si sotia sau doar dvoastra. Daca ati semnat doar dvoastra si datoria va apartine, executarea silita este ingreunata, dar repet cu actele pe masa un avocat bun va poate gasi cateva solutii, Pana la urma cat de scump poate fi un avocat?
Cum spuneti dvoastra,
Dumnezeu sa ne ajute la toti!