DACA EXISTA UN PROCES PE ROL DIN DATA DE 08.09.2016 SI LA FIECARE TERMEN SE AMANA.
SUNT 3 CAPETE DE ACUZARE:;INFRACTIUNE CONTINUATA
FRAUDA INFORMATICA
SPALARE DE BANI
IN MOMENTUL ACESTA INCULPATUL SE AFLA SUB CONTROL JUDICIAR,PE BAZA A DOUA DECLARATI
CE AR PUTEA SA URMEZE? CE SOLUTIONARE CREDETI CA SE VA DA?
VA MULTUMESC!
Buna ziua, ma adresez dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma in cele ce urmeaza: Intr-un moment de inconstienta si totodata de prostie am mers intr-un supermarket si am pus in geanta de umar mai multe sortimente de ciocolata si o cafea in loc sa le pun in cos asa cum era normal Agentii de paza s-au sesizat si dupa ce am trecut de casa de marcat achitand produsele ce le aveam in cos m-au invitat sa le prezint ce aveam in geanta,bineinteles ca le-am prezentat cu rugamintea sa imi permita sa achit produsele,nu au fost de acord si au chemat politia Am mers la politie unde au urmat procedurile de amprentare ,fotogtafiere.Am dat o declaratie in clalitate de martor la cei de la juridic din cate am inteles . Domnul care se ocupa de caz mi spus ca o sa ma sune dansul in termen de o luna .Intrebarea mea este ce se va intampla ?Voi avea cazier ,ma va judeca o instanta ?
Mentionez ca sunt contabila la o firma unde lucrez de multi ani si politica firmei nu priveste cu ochii buni peroanele cu cazier.Ce ma sfatuiti sa fac sa imi angajrz un aparator? E prima si ultima abatere,prejudiciul a fost recuperat, nu am avut in viata mea cazier si nici nu imi doresc,Sunt coplesita de rusine ca tocmai eu am putut recurge la un asemenea gest ,dar fapta e consumata si voi accepta consecintel.Va multumesc