avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... FRAUDE COMISE PRIN SISTEME INFORMATICE SI MIJLOACE DE ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

FRAUDE COMISE PRIN SISTEME INFORMATICE SI MIJLOACE DE PLATA ELECTTRONIVA-FRAUDA INFORMATICA

DACA EXISTA UN PROCES PE ROL DIN DATA DE 08.09.2016 SI LA FIECARE TERMEN SE AMANA.
SUNT 3 CAPETE DE ACUZARE:;INFRACTIUNE CONTINUATA
FRAUDA INFORMATICA
SPALARE DE BANI
IN MOMENTUL ACESTA INCULPATUL SE AFLA SUB CONTROL JUDICIAR,PE BAZA A DOUA DECLARATI
CE AR PUTEA SA URMEZE? CE SOLUTIONARE CREDETI CA SE VA DA?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:18, 30 Iunie 2017
Va fi condamnat daca e vinovat.
În funcție de situație va ajunge la închisoare sau va fi cu suspendare.
E greu de spus fără ă se analiza dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua 2 suspendari ... stiu ca e o iluzie ... da as vrea sa visez in continuare . mr_tattoo mr_tattoo AM o suspendare de 1 an pentru inselaciune in forma continuata , fals sub semnatura privata , fals in inscrisuri oficiale . In termenul de incercare am comis o ... (vezi toată discuția)
Infractiuni informatice grup organizat toystory toystory Buna ziua, Cine ma poate ajuta intr-un caz de infractiuni informatice in care persoanele arestate sunt pe arest preventiv de 8 luni de zile. Este legal? (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza pana se finalizeaza o plangere?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am depus o plangere la politie pentru abandon de familie in luna mai si abia la inceputul lunii iulie mi-au zis cei de la politie ca au inaintat dosarul la ... (vezi toată discuția)