avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra T

Activitate Alexandra T

Multumesc mult doamna pentru sfat. Va doresc multa sanatate si sarbatori fericite!
Multumesc, o seara buna!
Multumesc din suflet. Nu m-am gandit ca voi trece prin asa ceva! Am fost crescuta frumos si intr-un fel simt ca mi-am dezamagit familia! Copilul inseamna totul pentru mine. Multumesc pentru raspunsuri. Multa sanatate si putere de munca!
Da in ziua cand i-am aratat testul nu a reactionat in nici un fel. Cu o luna inainte cand am discutat despre conceperea unui copil( mi-a spus ca daca s-ar intampla asa ceva ar fi cel mai frumos cadou de ziua lui) lucru care s-a si intamplat pentru la o luna distanta am si ramas insarcinata la 3 zile dupa ziua acestuia de nastere. Multumesc!
Era prea devreme sa vb despre casatorie. Am considerat ca daca doi oameni se iubesc si se inteleg nu trebuie sa existe un act! In schimb mi-am dorit doarte mult un copil mai ales ca aceam peste 31 de ani. Am sperat ca o sa raman. Mi-am dorit foarte mult acest copil! Da mi-as dori custodie exclusiva a minorului. Am inteles ca se si poate atata timp ca tatal nu isi indeplineste obligatiile financiare si aici ma refer la pensie alimentara intre 6 luni si un 1 de zile. Asta inseamna un alt proces nu?

- pentru a completa un mesaj, apasati pe " editeaza"
Da a vrut o relatie serioasa si acest copil... a spus chiar ca este cel mai frumos cadou de ziua lui. El a vorbit chiar si de casatorie.... doar eu am fost cea care am spus sa mai asteptam ca este prea devreme. A spus si ca va veni sa recunoasca acest copil dar vad ca nu. Eu m-am gandit ca o sa vrea sa ne ocupam impreuna de acest copil asa cum este si normal. Copilul are nevoie de si de tata dar se pare ca nu doreste sub nici o forma. Eu cred ca este speriat mai mult de pensie alimentara dar asta este cu totul alta poveste. Intrebarea mea ar fi cum as putea sa am custodie exxlusiva a minorului? In ce circumstante? Multumesc mult!
Multumesc mult doamna da din pacate tatal minorului nu si-a asumat, nici nu are de gand sa-si asume rolul de tata. Lucreaza in strainatate si nu a intrebat niciodata de acest copil. Nu mai spun ca din punct de vedere financiar nu s-a implicat absolut deloc. La aflarea vestii ca sunt insarcinata nu a reactionat in nici un fel. Eu nu am vrut sub nici o forma sa renunt la copil pentru ca mi-am dorit din toata inima un ingeras. Poate va reveni la sentimente mai bune atunci cand se va maturiza daca se va maruriza vreodata. Din pacate singurul care sufera in toata aceasta poveste este si va fi copilul nostru. Eu nu il pot obliga sa faca ceva atata timp cat nu simte. Mi s-a comunicat in vara ca nu am sa vad nici un leu de la el. Problema este ca nu eu am nevoie de banii lui ci acest copil care stim cu totii care nevoi are un copil. Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc ca sa-i fie bine copilului. Sa nu treaca prin rusine la cresa, gradinita, scoala etc. Pentru simplu motiv ca are linie trasa la numele tataluu. Pe mine ca mama ma doare foarte tare pentru ca, din pacate societatea in care traim te judeca foarte usor....mi -as fi dorit ca copilul meu sa nu treaca prin rusine...
Multumesc mult. Este adevarat tatal din pacate nu are sentimente paterne fata de minor... mi-a si comunicat ca nu vrea sa stie de acest copil. Pacat ca copilul va superi din cauza imaturitatii lui. Ma doare sufletul. Si eu sunt de parare ca tatal este cine te creste... dar din cauza societaii in care traim... mi-as si dorit sa nu mai fie trasa liniuta in dreptul tatalui....
Da multumesc mult este oarecum complicata situatia! O seara buna!
Foarte complicat, eu vreau sa-l da in judecata pentru ca copilul meu sa aiba un nume. Nu vreau pensie alimentara sau sa-l pun la cheltuieli... sau mai rau sa aiba un dosar penal pentru neplata pensiei alimentare. Ma gandeam ca i pot da un nume si atat. Sa faca parte din viata copilului meu daca vrea copilul are nevoie de amandoi atat cat se poate. Dar sunt pusa pe ganduri imi este greu sa ma gandesc ca am nevoie de semnaturi peste semnaturi si nu mai pot face nimic fara el. Sau indiferent unde o sa-mi inscriu copilul nu o pot face ca poate se impotriveste... :(
Buna ziua am o mare rugaminte la.d-voastra. Am de gand sa-l dau in judecata pe tatal copilului meu minor acum in varsta de 7 luni. Vreau sa stiu dupa recunoasterea paternitatii in urma testului ADN ce drepturi va avea acesta? Am inteles ca chiar daca nu suntem casatoriti legal am nevoie de semnatura acestuia oriunde voi avea nevoie sa-mi inscriu copilul gen cresa, gradinita etc? Daca nu locuim in acelasi oras cum pot sa impiedic asa ceva in afara de un alt proces pentru custodie exclusiva ( asta daca nu va plati pensia alimentara stabilita de instanta) multumesc frumos. O zi buna!