Nu cred ca vreun executor va face mai mult de o notificare fara hotarare de evacuare. Oricum, sulta se acorda atunci cand o parte CERE ATRIBUIREA IN TOTALITATE a bunului. Deci partea il vrea pentru ea. Daca intentiona sa-l vanda sa-i dea partea sa fostului sot, trebuia sa ceara vanzarea in instanta.
De principiu, sulta se consemneaza in CF a imobilului de parti. Nu stiu si ma indoiesc de faptul ca fostul sot a facut acest lucru. Daca nu l-a facut, atunci ambii apar ca proprietari la CF. Intrebare: cum vinde?
Asta e esenta, cum vinde. Ca de vandut vrea sa vanda femeia, nu asta ne intreaba ea, ci ne intreaba procedura prin care sa vanda.
Exact! asta vrem sa aflam, cum poate vinde?
Iata cam cum ar suna hotararea de partaj, poate va ajuta cu ceva: Instanta atribuie reclamantei in deplina proprietate si posesie apartamentul si obliga reclamanta sa plateasca paratului, cu titlu de sulta, suma de ........
Sa presupunem ca reclamanta hotaraste sa vanda apartamentul, gaseste un posibil cumparator si doreste sa plateasca paratului sulta, acesta poate refuza? poate sa ingreuneze procedura? si aici nu ma refer la o contestare a deciziei de partaj, ci pur si simplu sa refuze sa primeasca banii si sa refuze sa paraseasca apartamentul, nedorind ca acesta sa fie vandut! Sper ca m-am facut inteleasca si va multumesc mult pentru informatii!