Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.02.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 870/2013 14.02.2013
Aceasta a fost sentinta in data de 14.02.2013. Dar de atunci nu am platit nimic. Intrebarea mea este daca datoria se suspenda ca au trecut trei ani de atunci sau ramane valabila sentinta. Trebuie sa platesc. A fost un credit in banca pe care nu l-am platit si a fost preluat de un executor.
Buna seara. Ma numesc Loredana. Doresc informatii in legatura cu succesiunea parintilor mei. Tata a murit in 16.04.2010, mama in 03.07.2013. Suntem 5 frati dintre care unul este infiat legal de catre parintii mei. Deci e tot frate cu noi. Trei dintre ei renunta la mostenire, inclusiv fratele infiiat. Raman eu cu un frate. Casa mostenita este compusa din 4 camere, sufragerie, baie, bucatarie, beci. Plus teren 2000 metri patrati. Intrebarea mea este cum se imparte casa la noi doi. Fratele meu vrea numai sufrageria, baia, bucataria, camara si beciul de sub casa si mie sa-mi lase cele 4 camere. El are unde sa construiasca in prelungire dar eu nu mai am teren. E posibil ca legea sa imparta asa? Eu sa ramana fara acces la baie, bucatarie. Mentionez ca nu am unde construi altele. Ce pot face in aceasta situatie. El a zis ca o sa le obtina cu orice pret in instanta. E corect, se poate? Mentionez ca doresc sa locuiesc acolo dupa succesiune. Va multumesc