avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

executare silită

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.02.2013.
Document: Încheiere - de executare silită 870/2013 14.02.2013
Aceasta a fost sentinta in data de 14.02.2013. Dar de atunci nu am platit nimic. Intrebarea mea este daca datoria se suspenda ca au trecut trei ani de atunci sau ramane valabila sentinta. Trebuie sa platesc. A fost un credit in banca pe care nu l-am platit si a fost preluat de un executor.

Alte discuții în legătură

Anulare investire executare laur2013 laur2013 buna ziua, Cum pot formula o cerere catre instanta prin care sa constate lipsa de interes, prescriptia acesteti hotarari care suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat. cine are castig de cauza? djstyle djstyle Buna ziua, In urma cu 2 ani am deschis un proces impotriva Politiei Rutiere. In prima faza am avut castig de cauza, dar Politia a facut recurs. La noul ... (vezi toată discuția)
Executare silita depasire termen sau nu? newsady newsady buna ziua, in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa) Pe portal am gasit: 16.04.2014 Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)