avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Anulare investire executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Anulare investire executare

buna ziua,

Cum pot formula o cerere catre instanta prin care sa constate lipsa de interes, prescriptia acesteti hotarari care suna in felul urmator: ``Admite cererea. Someaza debitorul sa plateasca creditoarei, in termen de 30 de zile de la ramanerea irevocabila a hotararii, suma de 727,50 lei, reprezentand contravaloarea serviciilor de telefonie mobila prestate si neachitate, suma de 1771,09 lei, reprezentand penalitati de intarziere facturate si neachitate, in cuantum de 0,5% pentru fiecare zi de intarziere pentru perioada cuprinsa intre scadenta fiecarei facturi si data de 15.02.2012, precum si in continuare, in cuantum de 0,5% pentru fiecare zi de intarziere aferenta debitului principal pana la data indeplinirii obligatiei de plata. Admite in partea cererea privind obligarea debitorului la plata cheltuielilor de judecata, sens in care obliga debitorul sa plateasca creditoarei suma de 39,3 lei, reprezentand taxa de timbru si timbru judiciar. Cu drept de cerere in anulare pentru debitor in termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 23.02.2012.
Document: Hotarâre 1867/2012 23.02.2012````
si
````Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta SC VOD R SA, cu sediul social în Bucuresti şi sediul ales în Constanţa,. Dispune învestirea cu formulă executorie a sentinţei nr. 1867 din 23.02.2012 pronunţată de J.S. în dosarul nr..., irevocabilă prin neformularea cererii în anulare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14.02.2013
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 14.02.2013````
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 10:47, 25 Februarie 2016
Nu e vb de anularea investirii și nici de lipsa de interes, interesul cui?
Dacă ați ajuns la executare, formulați contestatie în termen de 15 zile de când ați aflat de executare și invocați prescripția.
Ce nu inteleg eu: s-a dispus investirea cu formula executorie pe data de 14.02.2013 si inca nu ati fost executat silit? Au trecut 3 ani de la investirea cu formula executorie. Ar fi trebuit sa va contacteze un executor silit in acesti 3 ani. In cazul in care veti primi instiintare de la executor aveti dreptul sa depuneti contestatie in 15 zile de la primire sau de cand ati luat la cunostinta.
Este vorba de interesul companiei de telefonie.
Nu sa ajuns la executare, dar nici nu vor sa anuleze debitul ,facandu-le cerere si explicandu-le ca au trecut 3 ani si sa sa prescris.
Vreau sa imi fac un abonament laorange si din cauza vodafone nu pot sa inchei contractul.
tocmai ca nu am primit absolut nimic pana in prezent
Pai tocmai, ca nu e lipsita de interes. și dacă nu ați primit nimic de la ei nici nu aveți ce contesta.
Ce puteți face e sa cereți sa fie obligați sa va şteargă din baza de date, nu știu cu ce sorti de izbândă.in cazul dvs, nici nu m-aș complica, mi-aș lua cartela.

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii? dumilor dumilor Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de emitere a unei ordonanţe de plată formulată de către creditorul SC XXXXX SRL în ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata . BadCbx91 BadCbx91 Ora estimata: 08:30 Complet: C 33 Civil Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite ac?iunea privind pe creditoarea X, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)