avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cerere in anulare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cerere in anulare

Buna ziua,

Asi dori sa ma lamuriti in legatura cu ce trebuie sa fac in situatia in care o sentinta data de judecatorie suna asa : '' Solutie: Admite cererea. Someaza debitoarea ca în termen de 20 de zile de la comunicarea prezentei sentinţe să plătească creditoarei suma de 26582,16 lei reprezentând contravaloare prejudiciu, precum şi suma de 39,3 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept la cerere în anulare pentru debitoare în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28.03.2012.''. Care este data comunicarii , ce trebuie sa scriu in cerere si ce sanse am ca aceasta sa fie acceptata? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: seceleanugina , utilizator 10:42, 30 Martie 2012
Data comunicarii este data existenta pe dovada de comunicare a hotararii prin agent procedural. Veti primi hotararea la domiciliu/sediu.
Prin cererea in anulare criticati hotararea primei instante, aratand motivele pe care se întemeiază.
Multumesc pentru raspuns.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare investire executare laur2013 laur2013 buna ziua, Cum pot formula o cerere catre instanta prin care sa constate lipsa de interes, prescriptia acesteti hotarari care suna in felul urmator: ... (vezi toată discuția)
Sentinta investita cu formula executorie devenita irevocabila....se mai poate ataca? valica_21 valica_21 am vandut o casa in 2008 dar am mai locuit in ea cateva luni timp in care m-am inteles cu noul proprietar sa nu platesc nimic, iar noul proprietar nu a platit ... (vezi toată discuția)
Somatie plata cata06 cata06 buna ziua am fost dat in judecata pentru neplata unor facturi de servicii(gunoi)emise in 2009-2010 in valoare de 42 ron la care mi-au adaugat penalitati de 35 ... (vezi toată discuția)