avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra195

Activitate alexandra195

Bună ziua sunt într-un proces de tagata cu fostul soț,momentan nu ni sa acordat nici un termen însă data recomandata a fost pe 2.09.2021 îmi puteți explica va rog frumos ce inseamna data recomandata?va mulțumesc
buna ziua....sotul meu este arestat e 10 luni.Astazi a avut apelul si am cerut termen pentru pregatirea apararii,i sa dat termen pe data de 25.11.2017,insa noi am vrea sa il condamne mai repde pentru a sti exact ce se intamla.Cum putem obtine un alt termen decat cel dat de curtea de apel?Multumesc
Răspuns la discuția sechestru,masuri asiguratorii
Ma scuzati ca va mai adresez inca o intrebare...cum ar trebuii sa incep pledoaria . .nu sunt avocat si nici nu imi pot angaja un avocat de aceea ibtreb.va multumesc
Buna seara acum maxim 2 saptamani mi s-a pus sechestru pe o suma de bani....am fost chemata la politie unde mi-sa imanat procesul verbal unde mi sa spus ca mi sa pus sechestru pentru masurii asiguratorii cu drept de contestatie in 3 zile,fiind incadrata in art 250ncpp....mentionez ca atunci cand am depus contestatia am atasat dovezi foto pentru a arata de unde provin banii.Mi s-a dat termen maine pentru a sustine contrstatia ...imi puteti spune pe ce articol ar trebuii sa ma bazez si ce ar trebuii sa pledez pentru ridicarea sechestrului sau a masurilor asiguratorii.Va multumesc
Va multumesc pentru raspunsuri!
nu exista nici o cale de atac sau vreo sansa de a obtine arest la domiciliu?mentionez persoana vatamata sia retras plangerea pentru violenta si a ramas
Imi puteti explica mai in amanunt la ce va referiti,va rog frumos?
Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema
O cunostinta de a mea a fost arestat prevenitv 30 de zile incadranduse la talharie....ce sanse sunt ca acesta sa scape de inchisoare,daca el mai avea o suspendare de 1 an si 10 luni din care a facut decat 4?
Multumesc