avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum pot cere remutarea termenului dat de curtea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum pot cere remutarea termenului dat de curtea de apel pentru pregatrirea apararii

buna ziua....sotul meu este arestat e 10 luni.Astazi a avut apelul si am cerut termen pentru pregatirea apararii,i sa dat termen pe data de 25.11.2017,insa noi am vrea sa il condamne mai repde pentru a sti exact ce se intamla.Cum putem obtine un alt termen decat cel dat de curtea de apel?Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:29, 26 Octombrie 2017
Solicitati preschimbarea termenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar biancaiannys biancaiannys din cauza mai multor vicii de procedura am dori stramutarea dosarului,intrebarea este se poate stramuta daca hotararea este definitiva si irevocabila?daca se ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa ruonscalafat ruonscalafat Sotul meu a fost condamnat de prima instanta (tribunal) la 2 ani si 6 luni cu executare pt. ucidere din culpa. Credeti ca ar fi bine sau nu sa mearga mai ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. frauda informatica fara drept de aparare. reflexleg reflexleg Buna Ziua Am nevoie de ajutorul dvs.Am fost arestat preventiv pentru Initiere,constituire de grup organizat,inselaciune si frauda informatica unde intra mai ... (vezi toată discuția)