avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate elyzabeta

Activitate elyzabeta

Buna ziua!! Am achizitionat de curând prin programul prima casa un ap de 3 camere nou in bloc nou. La aprox. O saptamana de când ne-am mutat a cazut tavanul (straturile de glet) din una din camere. Am anuntat vânzătorul apartamentului si in 2 zile a reparat. Am fost sfatuiti sa-i dam in judecata ,am refuzat nedorind sa facem rau sa umblam prin judecata...atat timp cat s-a rezolvat. Acum la alta sapt. distanta observam mucegai la unul din colturi. Deja am tensiunea ridicata....sunt supărată di dezamăgită...am trecut cu vederea multe nereguli mici la apartament...chiar legat de tavan...dar mucegaiul este ultima picătură. Inca nu am anuntat vanzatorul de mucegai...sa ne hotarsm ce facem...Speram sa nu mai fie probleme...intrebarea mea este...are rost sa-l dau in judecata...se merita? Castig ceva din asta.....sau doar timp pierdut si bani. Cu banii nu o ducem prea bine....eu trb sa nasc....deci toate fondurile noastre se îndreaptă in aceasta directie. Ce ar trebui sa facem? Cum sa procedam? Vreau un apartament fără probleme! Multumesc anticipat!