Hmm... Cu 3600 de euro oferiti de ei plus epava as ajunge la maxim 5000€ , ies in pierdere 1500 de euro .... Chiar nu pot face nimic ? Am primit un mail de la domnul de acolo si am vazut ca a omis cateva dotari prezente pe masina mea...
Hmm... Cu 3600 de euro oferiti de ei plus epava as ajunge la maxim 5000€ , ies in pierdere 1500 de euro .... Chiar nu pot face nimic ? Am primit un mail de la domnul de acolo si am vazut ca a omis cateva dotari prezente pe masina mea...
Buna ziua ! In data de 03.12.2016 am facut un accident rutier , am lovit un autoturism pe dn1 care iesea de pe cedeaza . Masina mea a fost catalogata ca si dauna totala . Masina este un golf 6 din anul 2009 , iar asiguratorul lui ( Omiasig ) mi-a evaluat masina la 22000 Lei asta insemnand ca o sa primesc 16500 . Sunt total nemultumit de suma oferita , iar problema este ca eu am cumparat masina de la o cunostiinta mai ieftin (5000€) suma care apare si in contractul de vanzare cumparare . Poate fi o cauza suma din contract la aceasta evaluare ? Masina mea cu dotarile care le are este undeva la 6500-6800 de euro . Legea spune ca se calculeaza dupa valoarea ei pe piata sau dupa valoarea din contract ? Am vorbit cu domnul care mi-a evaluat masina , i-am spus ca voi depuna o contestatie , ce argumente sa ii aduc in contestatie ?