avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian1996

Activitate Adrian1996

Răspuns la discuția Dauna totala RCA
Hmm... Cu 3600 de euro oferiti de ei plus epava as ajunge la maxim 5000€ , ies in pierdere 1500 de euro .... Chiar nu pot face nimic ? Am primit un mail de la domnul de acolo si am vazut ca a omis cateva dotari prezente pe masina mea...
Răspuns la discuția Dauna totala RCA
Hmm... Cu 3600 de euro oferiti de ei plus epava as ajunge la maxim 5000€ , ies in pierdere 1500 de euro .... Chiar nu pot face nimic ? Am primit un mail de la domnul de acolo si am vazut ca a omis cateva dotari prezente pe masina mea...
Buna ziua ! In data de 03.12.2016 am facut un accident rutier , am lovit un autoturism pe dn1 care iesea de pe cedeaza . Masina mea a fost catalogata ca si dauna totala . Masina este un golf 6 din anul 2009 , iar asiguratorul lui ( Omiasig ) mi-a evaluat masina la 22000 Lei asta insemnand ca o sa primesc 16500 . Sunt total nemultumit de suma oferita , iar problema este ca eu am cumparat masina de la o cunostiinta mai ieftin (5000€) suma care apare si in contractul de vanzare cumparare . Poate fi o cauza suma din contract la aceasta evaluare ? Masina mea cu dotarile care le are este undeva la 6500-6800 de euro . Legea spune ca se calculeaza dupa valoarea ei pe piata sau dupa valoarea din contract ? Am vorbit cu domnul care mi-a evaluat masina , i-am spus ca voi depuna o contestatie , ce argumente sa ii aduc in contestatie ?